Daca urmeaza sa fiti mirese anul acesta iata un domeniu care va intereseaza!

Vreti sa credeti sau nu, indiferent de tendinte, de moda, de stiluri noi si teme nonconformiste fiecare mireasa viseaza de mica la nunta ei si asa ar trebui sa si-o organizeze, totusi este nevoie de cateva surse de inspiratie atunci cand ramaneti in pana de idei. Exista foarte multe aspecte asupra carora nu v-ati concentrat, fie ca nu va pricepeti, fie ca aveti prea multe pe cap, fie ca va lipseste imaginatia, iar pentru acest lucru exista specialistii in domeniul nuntilor care reusesc sa dea cateva tendinte si idei pentru nuntile anului viitor.

In anul 2015 clasicul britanic este cel ce formeaza piatra de temelie a unei nunti, iar de aici nuntile in aer liber, in gradina cu foarte multa verdeata care incep dupa-amiaza si nicidecum seara cum suntem obisnuiti. O nunta simpla, intr-un cadru restrans, in gradina verde unde scaunele si mesele se aranjeaza fara huse si fete de mase, bauturi alese, multe deserturi si muzica veche sunt tendintele anului acesta. Cateringul pentru evenimente este exact ce aveti nevoie pentru a avea preparate deosebite care sa contina cat mai multa verdeata conform spuselor specialistilor.

Anul acesta spunem “adio” elementelor stralucitoare si uram “bun venit” cuprului care a revenit in atentia tuturor chiar si atunci cand vine vorba de verighete, asadar acesta poate fi foosit ca material pentru sfesnice, verighete sau chiar la mese sau scaune.

Pentru ca se poarta nunta in aer liber, se recomanda pentru decorare nuantele de albastru marin, albastru indigo, turcoaz, temperate cu nuantele de migdala si vanilie, aranjamente florale romantice si diafane realizate din flori de sezon, iar pentru preparate deosebite un serviciu de catering evenimente pe masura asteptarilor dumnevoastra.

Written by

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin massa felis, sollicitudin a accumsan eget, malesuada quis sapien. Vivamus bibendum felis ut enim lacinia interdu. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus

No Comments to “Daca urmeaza sa fiti mirese anul acesta iata un domeniu care va intereseaza!”

  1. […] preparate proaspete, deosebite, muzica live de senzatie, dar si o amenajare pe placul dumnevoastra. Restaurantul pentru nunti Bucuresti Sytago garanteaza o nunta unica, rafinata care sa va reprezinte si de care sa va aduceti aminte cu […]

Leave a Reply

Message