Ce se poarta si ce nu la nuntile din 2015!

Daca pana acum toata lumea se baza pe noile tendinte pentru a incepe organizarea nuntilor, anul 2015 este o adevarat surpriza din punctul acesta de vedere, deoarece organizarea se bazeaza doar pe originalitate, inspiratie si imaginatie. Sigur ca in linii mari exista si cateva obiective de atins si pe care trebuie sa puneti accentul, cum ar fi influentele britanice, florile romantice, bauturile alese, meniul cat mai verde si altele le fel de importante.

Pentru ca toata lumea isi doreste o nunta eleganta, care sa starneasca admiratia tuturor, dar care sa fie si foarte distractiva, presarata ici colo cu mici elemente care sa o personalizeze trebuie sa incepeti organizarea din timp si sa va bazati pe un restaurant nunti Bucuresti care sa va sustina.

Daca in anul 2014 romantismul era cel care plana, anul 2015 readuce din umbra clasicul, asadar tot ce ni se parea demodat inainte astazi revine in forta. Pana acum fiecare masa trebuia decorata cu elemente aurii, lumanari parfumate, toate inspirate din luxul si stralucirea anilor 20’, anul acesta aranjamentele florale trebuie neaparat sa fie diafane, puteti alege orhidee, hortensii si zambile colorate.

Daca nu va permiteti o nunta in aer liber puteti decora restaurantul de nunti din Bucuresti cu multa verdeata sau puteti alege o amenajare simpla intr-un loc la vedere cu foarte mult verde, iar meniul sa se modeleze si el in functie de acest lucru, cat mai mult verde in farfurie. In anul 2014 elementele rustice inspirate din anii 20’ erau foarte des abordate, spre deosebire de anul 2015 in care clasicul se imbina perfect cu romantismul si eleganta inspirate din cuplul regal.

Written by

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin massa felis, sollicitudin a accumsan eget, malesuada quis sapien. Vivamus bibendum felis ut enim lacinia interdu. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message