Seri incantatoare de Karaoke in Bucuresti

De ce ne place karaoke? Nu este nici un sport si nici o arta. Este o modalitate de relaxare si petrecere a timpului liber. Este mai mult decat o simpla distractie. Dar daca atunci cand facem karaoke mai avem si o instalatie profesionala si multi prieteni care ne aplauda devina o placere. Mai ales daca ne ajuta putin si vocea.  Daca nu ati mai fost pana acum la Karaoke sa stiti ca este foarte simplu: Alegi melodia, iei microfonul si canti cat poti de bine. Vei fi ajutat de o muzica de fundal si versurile pe un ecran la care te vei utia in timp ce canti. Distractia va fi garantata mai ales daca ai un grup mare de prieteni.

 

Si in cazul in care nu stiati va prezentam cateva informatii utile, istorice referitoare la karaoke.

 

Primul sistem karaoke a fost inventat de japonezul Daisuke Inoue, un baterist într-o formatie pop/rock, care din comoditate nu si-a patentat niciodată inventia (a carui patent acum ii apartine unui filipinez, Roberto del Rosario). In anii 1970, unele baruri din Japonia au inceput sa instaleze sisteme karaoke (cu casete) pentru distractia clientilor. Devenind foarte îndragite, aceste sisteme s-au raspandit in scurt timp, fiind de nelipsit în hotelurile japoneze. Ulterior, au apărut si asa-numitele karaoke box, unde clientii pot canta mai retras (izolațti fonic de ceilalti clienti) citind versurile melodiilor pe un ecran TV. Melodiile sunt în marea lor majoritate melodii pop/rock.
Ecran karaoke cu textul melodiei
Aparatura constă dintr-un aparat de redare, microfon, sistem de modificare a înaltimii sunetelor si boxe. Unele sisteme au si metodă de a acorda punctaj utilizatorilor, sau cate calorii s-au consumat la cantat, toate acestea fiind pentru amuzamentul clientilor.
Dupa benzile de casetofon, sistemul folosit CD-uri, discuri laser, DVD-uri, iar mai nou muzica este accesată prin fibre optice de la o baza de date.
Incepand cu 2003, mai multe firme de telefonie mobila din Japonia au început sa distribuie muzica karaoke pentru telefoanele mobile.

 

Restaurantul Sytago te asteapta la seri minuntate de Karaoke alaturi de prietenii tai.

Written by

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin massa felis, sollicitudin a accumsan eget, malesuada quis sapien. Vivamus bibendum felis ut enim lacinia interdu. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message